Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов се среща със симпатизанти на ГЕРБ в Сливен

Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Днес той приказва пред огромен брой симпатизанти на партията в Сливен.

Лидерът на бе посрещнат на крайници и с бурни овации.

„ Две години безвремие доведоха до това, че вървим по разкопаните улици на Сливен, тъй като страната не обезпечи година и половина националното съфинансиране. За нас е значимо безвремието да спре. " Промяната “ се хвали какъв брой са вдигнали приходите, а те доведоха до обедняването на хората. ГЕРБ реално увеличавахме приходите. " Промяната “ направи по този начин, че да слушаме лозунги и да купувате в магазина два пъти по-скъпа храна. Аз не съм виждала хора с такава висока степен да лъжат и да продават вяра “, съобщи някогашният аграрни министър и лидер на листата на ГЕРБ- в Сливен Десислава Танева.

„ Храната е скъпа по доста аргументи, само че преди всичко е неустойчивостта в страната. На нас ни би трябвало постоянен кабинет след 2-ри април. Правителство може да има единствено с. Това е ясно на всички, даже на съперниците ни “, акцентира тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР